Om oss

Optimel Plåtteknik AB
Startade sin resa 2007 med att utveckla ett koncept verkstadsinredning från egen fabrik i Uppsala.
Genom åren så har inredningen utvecklats med kunders önskemål och har gått från att byggas/monteras på plats hos kund till att idag levereras som färdigmonterade möbler.

OPTIMEL Workshop Interior
Är idag arbetsnamnet på vårt koncept med förmonterade arbetsbänkar. Vi levererar i längder upp till 3200mm. 2st olika utförande högt bakstycke 2000mm alternativt med lågt bakstycke 1230mm i höjd. Inredningen kan sändas världen över utan fördyrande montering på plats.

”Plug and Play”
För att förenkla montage/uppställning på plats hos kund så för monteras inredning med El/Data/USB/16A och anslutningskablar i önskad längd efter kunds önskemål.

Montering
Inredningen är klar att tas i bruk efter att arbetsbänken lyfts ned från transportpallen och ställts på plats. Ingen lång fördyrande monteringstid utan ett snabbt moment på mindre än 20 minuter och teknikerplatsen är redo at tas i bruk.

Projektet
Vi startar arbetet med att ta fram din framtida verkstad digitalt i 2D och 3D samt en färdig film i mp4. Underlaget vi behöver för att starta upp är planritning på verkstaden i PDF alt. DWG-fil samt dina framtida önskemål.

Välkommen att testa oss.
Enklare kan det inte bli.

Lasse Tidblom

Säljare Verkstadsinredning
Säljare

Partner